Η εταιρεία

To Κέντρο Επενδύσεων αποτελεί ένα κέντρο συμβουλευτικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται πανελλαδικά και πάνω από 10 έτη στην Υποστήριξη Επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης προς τους επιχειρηματικούς φορείς τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα, εν μέσω των Παραρτημάτων του (Μαρούσι Αττικής - Metropolis Center, Γάζι Μαλεβιζίου, & Ηράκλειο Κρήτης - Iraklion Center).

kentro ependyseon irakleioy - symbouloi gia psifiaki ipografi diagonismous dimosiou

Η εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση και μοναδική εμπειρία στην εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής καθώς και στην διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου. Από την υποχρεωτική μετάβαση στην ηλεκτρονική διενέργεια διαγωνισμών δημοσίου (μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΣΗΔΗΣ), έχουμε αναλάβει επιτυχώς πλήθος εγκαταστάσεων ψηφιακών υπογραφών καθώς και υποβολές διαγωνισμών  δημοσίου. 

Ο μεγάλος αριθμός των έργων που έχουμε διεκπεραιώσει και οι σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες, σε συνδυασμό με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής τεχνογνωσίας και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, μας καθιστά σε ένα πρότυπο γραφείο.

Αναφορικά με την διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου, στόχος μας είναι η ορθή και άρτια ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προσφοράς, με υπευθυνότητα και χωρίς παραλείψεις. Αναφορικά με την Ψηφιακή Υπογραφή, στόχος μας είναι να μπορεί επιτυχώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ή ενός φορέα να υπογράφει ψηφιακά, εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, χωρίς να χρειαστεί ο εκάστοτε πελάτης να δαπανήσει χρόνο για αναμονές, επικοινωνία με υπουργεία, επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες κτλ. 

Από το 2015 οι εγκαταστάσεις Ψηφιακής Υπογραφής που έχει αναλάβει η εταιρεία μας υπερβαίνουν στον αριθμό τις 4.000, ενώ οι υποβολές διαγωνισμών δημοσίου ξεπερνούν τις 2.500 (ενδεικτικό πελατολόγιο). Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες αφορούν τόσο σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού όσο και δημοσίου δικαίου: Επιχειρήσεις, Οργανισμοί, Κοινοπραξίες, Συνεταιρισμοί, Δήμοι, ευρύτεροι φορείς Δημοσίου κα. 

Τέλος η εταιρεία διαθέτει την Υπηρεσία Άμεσης Ενημέρωσης Διαγωνισμών Δημοσίου alertdda, μέσω της οποίας μια επιχείρηση μπορεί να έχει καθημερινή ενημέρωση για όλους τους Νέους Διαγωνισμούς Δημοσίου και Προκηρύξεις που ενδιαφέρουν από όλους τους Δημόσιους Φορείς της Ελλάδας. 

Οι Δυνάμεις μας είναι (α) Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα - (β) Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση - (γ) Ουσιαστική Στήριξη & Υπευθυνότητα - (δ) Κάλυψη  πραγματικών αναγκών.

Δείτε εδώ την Εταιρική Παρουσίαση

  Useful (χρήσιμα) Links.

  Ενημερωθείτε για τα Νέα.

  Απλά και Κατανοητά.

  Τι είπαν για εμάς οι πελάτες μας...

  Ευχαριστουμε τους συνεργάτες σας και τις υποδείξεις σας για τις διορθώσεις για μια καλη επιτυχια!

  -Property Consultants

  Το τεχνικό σας τμήμα, συγκριτικά με πολλούς άλλους που έχουμε συνεργαστεί, είναι πολύ καλύτεροι με διαφορά.

  -Πλαστικά Είδη

  Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση Εξυπηρέτηση σας.

  -Εταιρεία Υπηρεσιών Logistics
  Σας ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία.
  -Dentalcom.