"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

Η εταιρεία

To Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου, αποτελεί ένα κέντρο συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης προς τους επιχειρηματικούς φορείς τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα, σε πανελλαδικό επίπεδο.

kentro ependyseon irakleioy - symbouloi gia psifiaki ipografi diagonismous dimosiou

Η εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση και μοναδική εμπειρία στην εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής καθώς και στην διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου. Από την υποχρεωτική μετάβαση στην ηλεκτρονική διενέργεια διαγωνισμών δημοσίου (μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΣΗΔΗΣ), έχουμε αναλάβει επιτυχώς πλήθος εγκατασ τάσεων ψηφιακών υπογραφών καθώς και υποβολές διαγωνισμών  δημοσίου

Ο μεγάλος αριθμός των έργων που έχουμε διεκπεραιώσει και οι σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες, σε συνδυασμό με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής τεχνογνωσίας και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, μας καθιστά σε ένα πρότυπο γραφείο.

Για το πρώτο εξάμηνο του 2015 οι εγκαταστάσεις Ψηφιακής Υπογραφής που έχει αναλάβει η εταιρεία μας υπερβαίνουν στον αριθμό τις διακόσιες, ενώ οι υποβολές διαγωνισμών δημοσίου ξεπερνούν τις εκατό (ενδεικτικό πελατολόγιο). Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες αφορούν τόσο σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού όσο και δημοσίου δικαίου: Επιχειρήσεις, Οργανισμοί, Κοινοπραξίες, Συνεταιρισμοί, Δήμοι, ευρύτεροι φορείς Δημοσίου κα.

 

Στόχος μας είναι να μπορεί επιτυχώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ή ενός φορέα να υπογράφει ψηφιακά, εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, χωρίς να χρειαστεί ο εκάστοτε πελάτης να δαπανήσει χρόνο για αναμονές, επικοινωνία με υπουργεία, επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες κτλ. Όσον αφορά στη διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου, στοχεύουμε στην ορθή ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προσφοράς, χωρίς παραλείψεις. 

Δυνάμεις (α) Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα - (β) Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση (γ) Ουσιαστική Στήριξη & Υπευθυνότητα - (δ) Κάλυψη  πραγματικών αναγκών.
 

 

  Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, κατά την τελευταία τετραετία, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • 2811756859
  • 2811754652
  • 2810823002
  • 6987248004

  Δωρεάν αποστολή

  Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

  Βρείτε μας στα Social Media.

  Διεύθυνση:
  • Κεντρικό Απλαδά Ανδρέα 9, Γάζι Ηράκλειο
  • Παράρτημα: Iraklio Center, Κτήριο Γ', Β Όρ
  • Ηράκλειο
  • Ώρες: 9:30π.μ.–5:30μ.μ.
  Go to top