espa
company logo

Ψηφιακή Υπογραφή

"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

Διαγωνισμοί Δημοσίου [Υποβολή Προσφορών]

 • Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση

 • Πανελλαδική Κάλυψη, Άμεσα

 • Εμπειρία - Εξειδίκευση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλύπτουμε πλήρως τη διαδικασία για απόκτηση Ψηφιακής Υπογραφής. Έχοντας εξυπηρετήσει επιτυχώς εκατοντάδες επιχειρήσεις και φορείς δημοσίου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε άμεσα Απλοποιημένες Διαδικασίες, Αξιόπιστα και Υπεύθυνα σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσία Υποστήριξης Επιχειρήσεων για συμμετοχή σε Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς Δημοσίου (ΕΣΗΔΗΣ). Αναλαμβάνεται η διαδικασία υποβολής προσφοράς μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (Ηλεκτρονική Πλατφόρμα) του Υπουργείου και Καταχώρησης Δικαιολογητικών.

Η Υπηρεσία Άμεσης Ενημέρωσης (dda) παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλους τους Διαγωνισμούς Δημοσίου καθώς και Προμηθειών, για τις περιοχές (Περιφέρειες) που σας ενδιαφέρουν. Κάντε δωρεάν χρήση της Πλατφόρμας Ενημέρωσης alertdda free trial period).

Άμεση Εξυπηρέτηση & Κάλυψη σε όλες τις περιοχές της χώρας:

 • Εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής.
 • Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου.
 • Ενημέρωση Νέων Προμηθειών.

Συνεχής Υποστήριξη (aftersales) σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδος.

Επικοινωνία

 • Γραφείο Μαρούσι Αθήνα

  Οδ. Πεντέλης & Λ. Κηφισίας 148 (2ος όροφος)

 • Γραφείο Ηράκλειο Κρήτης

  • Μάχης Κρήτης 3, Χανιόπορτα (1ος όροφος)

 • Ωράριο Λειτουργίας

  Ώρες: 9:30 π.μ.- 5:30 μ.μ.

 • Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  Τηλ. 2108028330, 2811756859

Το Κέντρο Επενδύσεων, ως πρότυπο γραφείο στήριξης επιχειρήσεων, αναλαμβάνει πλήρως την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών κάθε επιχείρησης ή φορέα με τον οποίο αναπτύσσει συνεργασία. Επιδίωξη μας είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση του εκάστοτε πελάτη έτσι ώστε να απολαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο λύσεων.
Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας έχει επιδείξει ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα:
⬢ στην εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής,
⬢ στις υποβολές Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών Δημοσίου,
⬢ στην ενημέρωση για Προμήθειες Δημοσίου και Νέους Διαγωνισμούς.
Από την εποχή που έγινε υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή διαγωνισμών δημοσίου, η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει επιτυχώς εκατοντάδες Ψηφιακές Υπογραφές σε όλη την Ελλάδα. Το γεγονός αυτό αποτελεί εγγύηση και εξασφάλιση για την πλέον ομαλή και άμεση εξυπηρέτηση.

Πιστοποιημένη Εταιρεία - Λίστα ΑΠΕΔ

Image: 

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδίκευση και μοναδική εμπειρία στην εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής. Από την υποχρεωτική μετάβαση στην ηλεκτρονική διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου (μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΣΗΔΗΣ), έχουμε αναλάβει επιτυχώς πλήθος εγκαταστάσεων Ψηφιακών Υπογραφών καθώς και υποβολές Διαγωνισμών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ο μεγάλος αριθμός των έργων που έχουμε διεκπεραιώσει και οι σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες, σε συνδυασμό με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής τεχνογνωσίας, μας καθιστά ως ένα πρότυπο γραφείο.

Στόχος αναφορικά με την έκδοση της Ψηφιακής (Ηλεκτρονικής) Υπογραφής, είναι να μπορεί επιτυχώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ή ενός φορέα να υπογράφει ψηφιακά, εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, χωρίς να χρειαστεί ο εκάστοτε πελάτης να δαπανήσει χρόνο για αναμονές, επικοινωνία με υπουργεία, επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες.

Όσον αφορά στην διενέργεια Διαγωνισμών Δημοσίου, στόχος είναι η ορθή και άρτια ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προσφοράς, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Drivers - Ερωτήσεις FAQs

Useful (χρήσιμα) Links.

Απλά και Κατανοητά.

Τι είπαν οι πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν:

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε και την προσπάθεια που κάνατε για να μας εξυπηρετήσετε. Είναι σπάνιο αυτό στις μέρες μας

-Εμπόριο Ηλεκτρονικών
Είσαστε πολύ εξυπηρετικοί και μας βοηθήσατε άμεσα. Σας ευχαριστώ πολύ. Το εκτιμούμε ιδιαιτέρως και σας ευχαριστούμε για την βοήθειά σας. Ευχόμαστε καλές δουλειές
-Μεταφορές - Μετακομίσεις
Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία που είχαμε σχετικά με την ψηφιακή υπογραφή!!!
-www.3stars.gr

Σας ευχαριστούμε για το προσωπικό σας ενδιαφέρον που επιμένετε να διατηρείτε για την περίοδο που υποστηρίξατε τη συμμετοχή μας για τον διαγωνισμό του Μ.Σ.

-Εμπόριο Ειδών Διατροφής.

powered by: criton