espa
company logo

Ψηφιακή Υπογραφή

Αναγνωρισμένη Ψηφιακή Υπογραφή

Η εταιρεία μας καλύπτει πλήρως τη διαδικασία για απόκτηση Ψηφιακής Υπογραφής. Έχοντας εξυπηρετήσει επιτυχώς εκατοντάδες Επιχειρήσεις και Φορείς Δημοσίου (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ), είμαστε σε θέση να παρέχουμε Απλοποιημένες Διαδικασίες, Άμεσα, Αξιόπιστα και Υπεύθυνα σε όλη την Ελλάδα. ​Αναλαμβάνεται εξ' ολοκλήρου η διαδικασία ώστε μια επιχείρηση ή ένας δημόσιος φορέας να είναι σε θέση να υπογράφει ψηφιακά.

 

Συγκεκριμένα παρέχεται:

Απόκτηση και Εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού [Usb Token].

Παραμετροποίηση Αναγνωρισμένων Πιστοποιητικών και των αναγκαίων προγραμμάτων (σε usb token και σε υπολογιστή).

Άρτια εκπαίδευση χρήστη για την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων.

Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη.

 

Το Κέντρο Επενδύσεων [Blackbird Business Consultants Group] ανήκει στη λίστα του Υπουργείου ΑΠΕΔ - Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου καθώς όσα ψηφιακά πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί, έχουν παραληφθεί και έχουν ελεγχθεί ότι λειτουργούν σωστά με την υποδομή του Υπουργείου (ΕΡΜΗΣ). Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 & ISO 14001:2015.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η εταιρεία μας τα τελευταία 6 έτη έχει αναλάβει πλήθος εγκαταστάσεων σε USB TOKENS για περιπτώσεις όπου είναι υποχρεωτική η χρήση Ψηφιακής Υπογραφής, όπως:

σε Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς Δημοσίου προκειμένου να μπορεί να λάβει μέρος μια επιχείρηση (ΕΣΗΔΗΣ, cosmoONE, iSupplies).

σε επαγγελματικές κατηγορίες όπως Μηχανικοί, Φαρμακοποιοί, Ιατροί, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Κτηματομεσίτες, Οικονομολόγοι.

σε περιπτώσεις Φορέων Δημοσίου όπως Δημόσιοι Υπάλληλοι, Αιρετοί, Εκπαιδευτικοί.

σε περιπτώσεις υποχρεωτικής χρήσης της Ψηφιακής Υπογραφής, όπως Αναπτυξιακός Νόμος.

Έχοντας εμπειρία άνω των 8.000 εγκαταστάσεων, προτείνουμε τη βέλτιστη λύση - κόστους [value for money]. Ρωτήστε μας ποιά USB TOKENS σας προτείνουμε, ποιά έχουν δοκιμαστεί, καθώς επίσης που οι Ψηφιακές Υπογραφές λειτουργούν ομαλά.

USB Oberthur Token EVO [Cosmo v8.1 R2 - IDEMIA] / SAFENET 5110cc GEMALTO IDPrime [MD 940]

Προτείνονται τα Usb Tokens (βάσει λίστας προδιαγραφών Υπουργείου) που έχουν ελεγχθεί ότι λειτουργούν σωστά με την υποδομή Δημοσίου Κλειδιού του ΕΡΜΗ.

Η εταιρεία μας παρέχει τα πλέον πρόσφατα επικαιροποιημένα [Πιστοποιημένα] Usb Tokens ώστε να καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις του Υπουργείου για Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά, όπως ισχύει από το 2020.

Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά USB TOKEN τα οποία έχουν ελεγχθεί και για τα οποία υπάρχει εγγύηση καλής λειτουργίας. Περιλαμβάνονται στην λίστα αναγνωρισμένων ΑΔΔΥ Υπουργείου καλύπτωντας όλες τις απαιτήσεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Υπηρεσίας Ανάπτυξης Πληροφορικής - ΥΑΠ).

Πέραν από την δωρεάν ετήσια τεχνική υποστήριξη που παρέχεται, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα εν λόγω USB Oberthur Token EVO [Cosmo v8.1 R2 - IDEMIA] / SAFENET 5110cc GEMALTO IDPrime [MD 940] (αποτελούν την συνέχεια του Safenet 5100/ 5110) δεν παρουσίαζουν καμία δυσλειτουργεία, τεχνικό πρόβλημα, ασυμβατότητα (conflict) ή ελλατωματική χρήση. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά σε όλες μας τις εγκαταστάσεις Ψηφιακής Υπογραφής Πανελλαδικά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Tα eToken (USB Oberthur Token EVO και USB TOKEN Safenet Gemalto) είναι συσκευές που εξωτερικά μοιάζουν με μνήμη USB, στα οποία αποθηκεύονται τα ψηφιακά πιστοποιητικά. Ο παρεχόμενος εξοπλισμός αποτελεί πιστοποιημένη ΑΔΔΥ και πληροί τις προϋποθέσεις της Απόφασης 295-63 της ΕΕΤΤ (ΦΕΚ 1730/2003):

-Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής - ΑΔΔΥ/ ΕΔΔΥ
-Συσκευή κρυπτογράφησης σε μορφή usb
-Παρέχει ισχυρή ταυτοποίηση των χρηστών
-Λειτουργεί με όλα τα Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά
-Τα στοιχεία της ηλεκτρονικής ταυτότητας αποθηκεύονται με ασφάλεια σε αυτή και είναι εύκολα διαθέσιμα
-Για την αυθεντικοποίηση τους, οι χρήστες απλώς συνδέουν τη συσκευή στη θύρα USB και εισάγουν τον κωδικό τους
-Διασφαλίζει την εύκολη ενσωμάτωση με την υπάρχουσα υποδομή του οργανισμού σας, σύμφωνα με τις πολιτικές ασφαλείας
-Πιστοποιημένη κατά CC EAL 4+
-Χωρητικότητα 72Κ
-Λειτουργικό Java
-Συνοδεύεται από λειτουργικό MW
-Windows Server 2008/R2, Windows Server 2012 and 2012 R2, Windows 7, Mac OS, Linux, Windows 8, Windows 10
-Πιστοποίηση IP

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδίκευση και μοναδική εμπειρία στην εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, με γνώμονα την ορθή και άρτια ολοκλήρωση της διαδικασίας. Από την υποχρεωτική μετάβαση στην χρήση της Ηλεκτρονικής Υπογραφής, έχουμε αναλάβει επιτυχώς πλήθος εγκαταστάσεων. Ο μεγάλος αριθμός των έργων που έχουμε διεκπεραιώσει και οι σταθερές συνεργασίες με τους πελάτες, σε συνδυασμό με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό υψηλής τεχνογνωσίας, μας καθιστά ως ένα πρότυπο γραφείο.

Στόχος μας είναι να μπορεί επιτυχώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ή ενός φορέα να υπογράφει ψηφιακά, εύκολα και γρήγορα. Η διαδικασία γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, χωρίς να χρειαστεί ο εκάστοτε πελάτης να δαπανήσει χρόνο για αναμονές, επικοινωνία με υπουργεία, επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες στα 2108028330, 2810823002, ή συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να σας καλέσουμε.

 

Η εταιρεία μας είναι Προμηθευτής στη Δράση Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ (ΦΕΚ 2798/6-6-2022).
Με τη χρήση voucher όσοι έχουν εγκριθεί στο εν λόγω πρόγραμμα, λαμβάνουν 90% επιχορήγηση.

powered by: criton