"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

Γενικές Πληροφορίες Ηλεκτρονικοί Δημόσιοι Διαγωνισμοί

Γενικές Πληροφορίες Ηλεκτρονικοί Δημόσιοι Διαγωνισμοί

Οι Δημόσιοι Διαγωνισμοί προϊόντων/ υπηρεσιών αφορούν σε κρατικές προμήθειες. Είναι οι αγορές που πραγματοποιούν οι διάφοροι φορείς όπως:

 • υπηρεσίες του Δημοσίου (Υπουργεία, Νοσοκομεία, ΕΛΑΣ, ΓΕΣ, Πυροσβεστικό σώμα κτλ), 
 • οι τοπικές αυτοδιοικήσεις (Περιφέρειες, Νομαρχίες, Δήμοι, Κοινότητες) και
 • οι ΔΕΚΟ (ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΟΑΣΑ), 

Οι αγορές αυτές γίνονται σύμφωνα με συγκεκριμένες διαδικασίες και περιλαμβάνουν αγαθά, έργα και υπηρεσίες που θεωρούνται απαραίτητα για τη λειτουργία των παραπάνω φορέων.

Όπως κάθε αγοραστής, έτσι και το Δημόσιο, προκειμένου να καταλήξει στο προϊόν της επιλογής του, πραγματοποιεί μια έρευνα αγοράς. Σε αντίθεση όμως με τους ιδιώτες, το Δημόσιο δεν πηγαίνει από προμηθευτή σε προμηθευτή για να βρει τη συμφερότερη προσφορά, αλλά καλεί τους προμηθευτές, με τη μορφή Δημόσιου Διαγωνισμού, να του υποβάλουν τις προσφορές τους.

Γενικά, οι κρατικές προμήθειες ή προμήθειες του Δημοσίου, ολοκληρώνονται με τη βοήθεια γραπτών συμβάσεων, των "συμβάσεων των προμηθειών του δημοσίου" ή απλά "συμβάσεων του δημοσίου", όπως αποκαλούνται. Αυτές είναι που καθορίζουν το περιεχόμενο και τους όρους μιας συμφωνίας μεταξύ ενός φορέα (που είναι η αναθέτουσα αρχή της σύμβασης) και ιδιωτών/ επιχειρήσεων (των προμηθευτών).

Aπό την 01/01/2014 έχει γίνει υποχρεωτική η διενέργεια δημόσιων διαγωνισμών ηλεκτρονικά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ). Σε πρώτη φάση αφορά σε συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών με προϋπολογισμό πάνω από €60.000 (Νόμος 4155/2013).

 

διαγωνισμοί δημοσίου

 

Αναλαμβάνουμε πλήρως την υποστήριξη επιχειρήσεων για την συμμετοχή τους σε Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς Δημοσίου.

Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, κατά την τελευταία τετραετία, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

 • 2811756859
 • 2811754652
 • 2810823002
 • 6987248004

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

Βρείτε μας στα Social Media.

Διεύθυνση:
 • Κεντρικό Απλαδά Ανδρέα 9, Γάζι Ηράκλειο
 • Παράρτημα: Iraklio Center, Κτήριο Γ', Β Όρ
 • Ηράκλειο
 • Ώρες: 9:30π.μ.–5:30μ.μ.
Go to top