"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

Τμήμα Ενημέρωσης

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου, αξιοποιώντας  την ειδίκευση και  την  εμπειρία των  στελεχών  του, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση των διαδικασιών και  την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ενημερώνει συνεχώς για τις αλλαγές και τα νέα σε θέματα Ψηφιακής Υπογραφής και Διαγωνισμών Δημοσίου.


Τα μέσα που χρησιμοποιεί το Τμήμα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του επενδυτικού κέντρου  περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
- τηλεφωνική ενημέρωση
- ενημέρωση μέσω φαξ
- ειδοποίηση μέσω μηνύματος κινητού τηλεφώνου (s m s)
- ενημέρωση μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών
- ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω Internet:
  e-mail
  e-newsletter
  site www.keh.gr 
  blog psifiaki-ipografi.gr 
  facebook


Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας το γνωστοποιήσετε. Επίσης με χαρά θα δεχτούμε όλες τις ερωτήσεις - απορίες σας.

Σας προτρέπουμε τέλος, και σας ενθαρρύνουμε, να δώσετε τα στοιχεία  επικοινωνίας μας σε συνεργάτες/ γνωστούς, οι οποίοι έχουν κάποιο ενδιαφέρον και οι οποίοι αποτελούν δυνητικούς πελάτες. Με χαρά μας θα τους λύσουμε τις απορίες, θα τους προτείνουμε λύσεις. Η εγγραφή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου στο σύστημα ενημέρωσης (crm) δεν στοιχίζει. Η ενημέρωση παρέχεται δωρεάν.

Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, κατά την τελευταία τετραετία, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  • 2811756859
  • 2811754652
  • 2810823002
  • 6987248004

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

Βρείτε μας στα Social Media.

Διεύθυνση:
  • Κεντρικό Απλαδά Ανδρέα 9, Γάζι Ηράκλειο
  • Παράρτημα: Iraklio Center, Κτήριο Γ', Β Όρ
  • Ηράκλειο
  • Ώρες: 9:30π.μ.–5:30μ.μ.
Go to top