"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

Συνεργάτες

Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου σε συνεργασία με την diagonismoi-dimosiou.gr σας ενημερώνει για νέους διαγωνισμούς και προμήθειες δημοσίου.  Ποιά είναι η εταιρεία diagonismoi-dimosiou.gr? Είναι η εταιρία KHF η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενημέρωσης για διαγωνισμούς δημοσίου. Στόχος της KHF, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς καινοτόμων υπηρεσιών, είναι να γίνει ο σημαντικότερος φορέας ενημέρωσης στην Ευρώπη. Στο τέλος του 2012, δημιουργήθηκε η ομάδα diagonismoi-dimosiou.gr, η πλέον υποσχόμενη υπηρεσία ενημέρωσης στην Ελλάδα, η οποία αποτελείται από στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των προμηθειών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. 

ενημερωση διαγωνισμων δημοσιου

 


Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου ως επίσημος συνεργάτης της ADACOM Qualified Certificate Services S.A, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες για απόκτηση Αναγνωρισμένων Πιστοποιητικών για Ψηφιακή Υπογραφή. Η ADACOM S.A είναι ο πρώτος πάροχος ψηφιακών πιστοποιητικών στην Ελλάδα, την οποία εμπιστεύονται οι περισσότεροι Δημόσιοι Οργανισμοί, Τράπεζες κτλ. Ως η πρώτη εταιρεία που παρείχε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό του Εθνικού Τυπογραφείου (ισχύς έως 8/4/2013), θεωρείται από τους πλέον αξιόπιστους παροχείς υπηρεσιών πιστοποίησης στην Ελληνική Επικρατεία. Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) ως ο πρώτος Πάροχος Υπηρεσιών Πιστοποίησης στην Ελλάδα, που εκδίδει Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά κατά Δήλωσή του.

Με έτος ίδρυσης το 1998 και έχοντας την έδρα της στην Αθήνα, η ADACOM παρέχει λύσεις αιχμής, υπηρεσίες και προϊόντα σε πελάτες του Δημόσιου, Ιδιωτικού και Χρηματοπιστωτικού τομέα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ανατολική Ευρώπη. Ως θυγατρική της Ideal, δραστηριοποιείται στην αγορά της Ασφάλειας Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Αποτελεί Πιστοποιημένο Συνεργάτη (Certified Affiliate) της Symantec (πρώην VeriSign, η οποία εξαγοράστηκε από τη Symantec) και είναι μέλος του δικτύου εμπιστοσύνης Symantec Trust Network (STN).

Η ADACOM διαθέτει δικό της, πιστοποιημένο από την Symantec, Κέντρο Πιστοποίησης μέσω του οποίου παρέχει υπηρεσίες Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού (Public Key Infrastructure- PKI) σε Δημόσιους και Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της Ελλάδος, των Βαλκανίων, της Κύπρου, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Τέλος, η ADACOM είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 ενώ από τον Απρίλιο του 2009 η εταιρεία πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2005, για τo σύνολο των Υπηρεσιών Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού και Ασφάλειας Πληροφοριών που παρέχει Υπηρεσίες Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού (ΥΔΚ/PKI). Με την υλοποίηση των Υποδομών Δημοσίου Κλειδιού (ΥΔΚ) στα πλαίσια των έργων ΣΥΖΕΥΞΙΣ & ΕΡΜΗΣ, η ADACOM κατέστη ο πάροχος υπηρεσιών ΥΔΚ για το σύνολο των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Ελλάδας.

 


Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, από τις αρχές του 2015, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

Βρείτε μας στα Social Media.

Διεύθυνση:

Go to top