"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

PERPERIDIS TRAVEL - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

PERPERIDIS TRAVEL - Η Περπερίδης travel εξασφαλίζει κατ’ αποκλειστικότητα τα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που σε συνδυασμό με τον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο μεταφοράς και τις καλύτερες επιλογές διασκέδασης, θα κάνουν την δική σας εκδρομή. Συνδυάστε το όνειρο με την πραγματικότητα, το κέφι με το ξεφάντωμα και την εξυπηρέτηση με την τελειότητα. Την τελειότητα όσον αφορά την οργάνωση, τη διαμονή και τις απαιτήσεις σας.

Πελατολόγιο

Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, από τις αρχές του 2015, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

Βρείτε μας στα Social Media.

Διεύθυνση:

Go to top