"Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής και την Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου σε Επιχειρήσεις και Φορείς, Άμεσα, Αξιόπιστα, Πανελλαδικά"

IDEAL ALOUMIN - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Ι. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

IDEAL ALOUMIN Η Ideal Aloumin δραστηριοποιείται με συνέπεια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και των συνθετικών κουφωμάτων τα τελευταία 17 συναπτά έτη. Σκοπός τους η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων αλουμινίου και PVC καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών πριν και μετά την πώληση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους και οι μακροχρόνιες συνεργασίες εμπιστοσύνης (εξουσιοδοτημένος και επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Exalco, Alumil & Aluplast) σε συνδυασμό με την πολύχρονη καταξίωση τους στον επαγγελματικό στίβο, σας εγγυώνται άριστα αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις υψηλής ποιότητας.

Πελατολόγιο

Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη υποστήριξη α) για εγκατάσταση Ψηφιακής Υπογραφής, και β) για Υποβολή Διαγωνισμών Δημοσίου. Διακρινόμαστε για τις συνεχείς επιτυχίες μας, από τις αρχές του 2015, όταν και το Ελληνικό Νομικό Πλαίσιο έθεσε υποχρεωτική την διενέργεια κρατικών διαγωνισμών μέσω του πληροφοριακού συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Σε συνεργασία με όλες τις μεταφορικές, δεν υπάρχει επιβάρυνση (μεταφορικά). Όλα τα USB TOKEN αποστέλλονται δωρεάν!. Η αναζήτηση αποστολής (track παραγγελίας)μπορεί να γίνει από τον εξής σύνδεσμο (ACS COURIER) και (Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ).

Βρείτε μας στα Social Media.

Διεύθυνση:

Go to top